Agnes

Mijn naam is Agnes Maria Nederhof en ik woon met mijn gezin in Utrecht.

De ommekeer naar natuurlijke geneeswijze ontstond in 1985 doordat ik zelf ziek werd. De meeste artsen en therapeuten behandelen hun patiënten tot ze geen klachten meer hebben. Ik heb daarnaast geleerd om als de patiënten klachtenvrij zijn, ze verder te behandelen om te voorkomen dat ze weer ziek worden, preventieve geneeskunde dus. Als je je gezond voelt en blaakt van energie, kun je nog steeds bezig zijn om ernstige ziekten te ontwikkelen, zoals suikerziekte, slijtage, aderverkalking enz. Soms word je niet meer beter. Dan kan ik met natuurgeneeskunde stabiliteit en/of verlichting brengen en helpen op bijvoorbeeld lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch niveau.

Ik heb meer dan 30 jaar een eigen praktijk aan huis. Na vele opleidingen en cursussen in de alternatieve en complementaire geneeskunde, heb ik in 2013 mijn diploma Natuurgeneeskundig therapeut aan de Hoge School voor Natuurgeneeskunde te Bloemendaal behaald om mijn intuïtie en kennis te kunnen onderbouwen en te kunnen samenwerken met de reguliere geneeskunde. Natuurlijk zorg ik ervoor dat ik met nascholing ‘up-to-date’ blijf.

De kwaliteiten die ik inbreng zijn een brede kennis en ervaring in het helpen en helen van de zieke door middel van de complementaire geneeskunde. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige geworden op het gebied van ‘lessen in levenskunst’, het begeleiden van chronische en terminale ziekteprocessen en rouwbegeleiding. Ik heb ruime ervaring met kinesiologie (spiertesten) en intuïtief communiceren met (zieke) mensen en dieren. Mijn kennis en mijn gaven leiden tot verrassende resultaten. Ik ben intens verbonden met de natuur.

Samen met jou werk ik niet aan hoe óud je wordt maar hóe je oud wordt…