Therapie

Natuurgeneeskunde:
In de natuurgeneeskunde wordt gestreefd naar balans: fysiek, mentaal emotioneel en energetisch.
Een consult bestaat uit een intakegesprek, waaruit een behandelplan met een holistische visie volgt op basis van meerdere gegevens, die in overleg met u, kan bestaan uit een combinatie van natuurlijke middelen en of therapieën:

Fytotherapie, Bachbloesemremedies, Klassieke massage, ontspanningsmassage en energetische bewustwording:
Voetreflexologie, Rebalancing, Holistisch Pulsing, Shantalla massage en ook Voeding en leefstijladvies, Iriscopie, Gezichtsdiagnose, Gesprekstherapie, visualisatie zoals de ‘helende reis’, tafelopstellingen en nog veel meer.

Als gediplomeerd Natuurgeneeskundige heb ik een erkende medische basiskennisopleiding, waardoor ik bij vele klachten, psychisch en lichamelijk, zelfstandig kan vaststellen én goed kan inschatten wanneer een klacht met natuurlijke middelen behandeld kan worden en wanneer doorverwijzing naar een arts noodzakelijk is.

Vitaliteitgeneeskunde:
Vitaliteitgeneeskunde is een eeuwenoud vak en komt uit het Verre Oosten.
Meer dan 4500 jaar geleden had de keizer van China een team van geleerden aan het werk met maar één doel: hem zo lang mogelijk en vitaal te laten leven. Onder hen waren acupuncturisten, kruiden experts, Tai Chi meesters, fysiotherapeuten, helderzienden en nog vele anderen. Veel keizers werden dan ook 130 – 140 jaar oud. Het vak vitaliteitgeneeskunde bestaat uit één van de meest effectieve samengestelde therapieën uit de oosterse en westerse natuurgeneeskunde.

Indien er symptomen zijn maar geen meetbare aandoeningen, kan deze werkwijze energetische processen waarnemen die aan de wieg staan van onze ziekten en klachten. Genezen is meer dan overwinnen van symptomen.
Bij het ondergaan van een vitaliteittest en een biotherapeutische indexscore kan ik het verloop en het succes van de behandeling nauwkeurig volgen met:

INTEGRA en NEI maken deel uit van de vitaliteitgeneeskunde.
Dit zijn methodes waarbij door middel van spiertesten en vraagprotocollen op een heilzame manier de oorzaak van de ziekte/klacht herkend en behandeld wordt. Met natuurlijke middelen en/of therapieën wordt er naar een oplossing gezocht in een zo vroeg mogelijk stadium en tevens met de wetenschap dat het lichaam de natuurlijke neiging heeft zichzelf te herstellen. Dit alles op het gebied van lichamelijke, emotionele, mentale en energetische klachten.

Ik nodig je graag uit om de kracht te ervaren van deze integrale geneeswijze.